Goedkoop bellen doe je zo

Goedkoop bellen doe je met je nieuwe voordelige mobiele abonnement! Want het beste abonnement is een abonnement op maat. Zo betaal je niet voor zaken waar je geen gebruik van maakt en hoef je je ook geen zorgen te maken dat je over je belbundel heen gaat. Voordat je je dus gaat orienteren vraag jezelf dan eerst af wat voor beller ben ik nu eigenlijk?

Gebruik je je telefoon alleen voor internet?

Dan wil je natuurlijk een goede smartphone die snel is in combinatie met een bundel, waarmee je lekker je gang kunt gaan. Er zijn al internet abonnementen voor € 18,00 waarmee je 5 gigabite aan internet krijgt. Maar hoeveel GB heb je nu nodig? Dat hebben wij in een makkelijk overzichtje gezet.

  • Gebruik je je telefoon voornamelijk voor surfen en social media. Dan heb je meestal aan 2 gigabite data genoeg
  • Gebruik je je telefoon voor surfen, social media en af en toe videos bekijken. Dan heb je vaak rond de 4 gigabite nodig
  • Gebruik je je telefoon voor surfen, social media en regelmatig videos, navigatie en live tv kijken dan heb je rond de 8 gigabite nodig

Aanbieders als Tele2, T-mobile en Ben zijn het voordeligste als je veel data gebruikt. Bekijk hier de beste aanbiedingen:

Aanbiedingen Tele2
Aanbiedingen T-mobile
Aanbiedingen Ben

Bel je toch nog regelmatig?

Als je toch nog regelmatig je telefoon gebruikt om te bellen, kun je ook een alles in 1 abonnement kiezen. Hierbij krijg je data, een sms bundel en voldoende minuten om te bellen. Je hebt al een volledig pakket met 5 gigabite onbeperkt bellen en smsen voor 22 euro per maand.

Wil je een abonnement met veel belminuten en een leuk toestel. Kijk dan op onze toestel vergelijker.
Wil je een voordelige Sim Only kijk dan op onze Sim Only vergelijker.

Wil je voornamelijk bereikbaar zijn?

Soms is bereikbaar zijn het aller belangrijkste en als je dan moet bellen. Moet dat ook goed kunnen, maar je wilt een voordelige prijs. Dan is een simpel toestel in combinatie met een Sim Only abonnement echt iets voor jou.

Wil je een abonnement met veel belminuten en een leuk toestel. Kijk dan op onze toestel vergelijker.
Wil je een voordelige Sim Only kijk dan op onze Sim Only vergelijker.