Eenvoudig mobiele providers vergelijken

Op deze website heeft u alles wat u nodig heeft om mobiele providers goed te vergelijken, plus de volgende voordelen:

  • De meest actuele aanbiedingen
  • Vergelijk alle aanbieders
  • Kies de nieuwste toestellen


De beste mobiele providers

De beste mobiele provider, is voor elke consument anders. Want elke provider heeft zijn sterke en zwakke kanten. Er zijn drie zaken waar u extra op moet letten bij het kiezen en vergelijken van uw nieuwe mobiele abonnement.

Het netwerk
Een goed netwerk is belangrijk en zorgt ervoor dat u overal kunt bellen en internetten tegen de snelheid en voorwaarden van uw abonnement. De meeste partijen in Nederland hebben een goed netwerk. Zo werken T-mobile en Ben samen op het sterke T-mobile netwerk en gebruikt Telfort het kwaliteitsnetwerk van KPN. De kleinere providers hebben soms nog wat minder sterke netwerken, is dat niet een groot probleem van u dan kunt u hier dus gerust voor kiezen.

Buitenland
Als u graag belt en internet in het buitenland, dan is het verstandig om verder te kijken dan alleen de nationale voorwaarden van het abonnement. Want tarieven in het buitenland kunnen sterk afwijken van de tarieven die u gewend bent te betalen. Vodafone en Tele2 hebben speciale voordeel bundels, waarmee u ook in het buitenland gebruik kunt blijven maken van voordelige tarieven voor internet en bellen. T-mobile heeft zelfs een abonnement waarmee u voor 35 euro per maand een pakket heeft wat u op kunt maken in Nederland of het buitenland. Hier maakt het dus niet meer uit of u de grens over gaat.

Prijswinnende service
Is een goede klantenservice voor u belangrijk dan kunt u ook kijken naar de partij met de beste service. Over het jaar 2016 is Youfone uitgeroepen tot beste Telecom provider op gebied van service en bereikbaarheid. Consumenten gaven hen het hoogste cijfer op beoordelingssite Opiness.